Ny Skolestruktur

Information om Ny Skolesktruktur ligger under Nyt fra Kontoret samt på Opslagtavlen herunder.

Aprilfestival

Så nærmer startdatoen for Aprilfestivallen sig.

Nyhed billede
Den 19. – 26. april 2015 er Frederikssund Kommune vært for Aprilfestival - teater for små & store - verdens største turnerende børne- og ungdoms teaterfestival.

Det betyder, at jeres børn vil opleve minimum en teaterforestilling i deres institution/skole i løbet af ugen. Og der vil være rig mulighed for, at I kan se en masse gratis teaterforestillinger med jeres børn.

Søndag den 19. april søsættes festivalen. Vi starter kl. 14 på Torvet i Frederikssund. Alle er velkomne.
I hverdagene, mandag den 20. – torsdag den 23. april vil der være teater hver aften i hele Frederikssund kommune.
Weekenden, den 24. – 26. april vil festivalen nå sit absolutte højniveau, med 397 gratis teaterforestillinger centralt i Frederikssund by.

Billetterne kan hentes gratis fra mandag den. 13. april 2015, på: www.aprilfestival.dk, eller på festivalens billetcenter (Jernbanegade 24, 3600 Frederikssund) som har åbent den 19. – 26. april 2015.

Læs mere på: www.aprilfestival.dk

Vi håber, I vil gøre brug af de mange gratis forestillinger!

Teatercentrum og Frederikssund Kommune.
    Laila Andresen den 24-04-2015
    9. klasserne har gået og været så spændte - og ENDELIG - fik de i dag af vide, hvad der er udtrukket af prøvefag for vores 9. klasser:

9a har fået udtrukket historie, mundtlig og matematik, mundtlig
    9b har fået udtrukket geografi, skriftlig og samfundsfag, mundtlig

Vedlagt er oversigt over prøverne på Marbækskolen i maj/juni.

Vi ønsker alle afgangselever held og lykke med prøvernesmiley

Lars Kristensen den 07-04-2015
    Nyt fra  INKLUSIONSUDVALGET

2. tips til forældre, som styrker børnenes trivsel i skolen:

Støt dit barn i at indgå legeaftaler på kryds og tværs med alle i børnegruppen.
    Det er en god erfaring for dit barn at få forskellige legeoplevelser med mange forskellige børn.
    Samtidig er du med til at sikre, at alle børn i gruppen har legeaftaler – og dermed en plads i
    fællesskabet.

På inklusionsudvalgets vegne
    Lars

Laila Andresen den 27-03-2015
    I forbindelse med at skolestrukturen laves om i Frederikssund Kommune pr. 1. august 2015, skal der igen være valg til skolebestyrelserne.

Valgmødet / opstillingsmødet for distrikt Skibby er på Marbækskolen den 6. maj kl. 18.30 i kantinen, blok 7

Vedlagt er informationsbrev fra Skoleafdelingen.
  • 28-04-2015
    18:30-21:00
    Skolebestyrelsesmøde · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 2T · 3A · 3B · 4X · 4Y · 5X · 5Y · 6X · 6Y · 7Z · 8X · 8Y · 9A · 9B