Motionsdag

Opvarmning før turen til Møllekrogen. Opvarmning før turen til Møllekrogen.
Fredag d. 10. oktober afviklede hele Marbækskolen - Skolernes Motionsdag.

Og der var både løb og cykling.

Indskolingen løb ad den sædvanlig rute til Møllekrogen og tilbage igen. Og mange løb endda turen to eller tre gange.
    Laila Andresen den 19-11-2014
    Indskolingen på Marbækskolen havde besøg af sangeren Karen Mukuba i mandags (den 17. november).

Se her artikel om besøget.

Cicilia Mie Thanner den 31-10-2014
    DIGITAL POST PR. 1. NOVEMBER

Pr. 1. november 2014 overgår alle offentlige instanser til ”digital post”, hvor al post skal sendes til jeres digitale postkasser.

Dette betyder, at Marbækskolen skal sende digital post til jer.

Der vil ikke blive sendt f.eks brev om mødeindkaldelse med almindelig post mere – vi vil bruge beskedsystemet i intra til alle former for information og kommunikation - faktisk som vi plejer, men nu gælder det altså også det, som vi før sendte som brevpost.

• Lars Kristensen den 31-10-2014
    Månedens gode historie fra skolebestyrelsen

Før efterårsferien har der været afholdt tre udviklingsdage for 8.-9. klasse, hvor der blev arbejdet med trivsel. Eleverne var inddelt i 7 team, hvor de lavede øvelser i bl.a. vedholdenhed, det at tage ejerskab og fremlæggelser.

Eleverne har evalueret dagene meget positivt, hvilket I kan se på et andet opslag på Opslagstavlen.

skolebestyrelsen