Ny Skolestruktur

Information om Ny Skolesktruktur ligger under Nyt fra Kontoret samt på Opslagtavlen herunder.

Lucia-optog

Nyhed billede
Så oprandt dagen, hvor 4. årgang, traditionen tro gik Lucia.

Resten af skolens elever + 4. årgangs forældre m.fl. var samlet i Hallen, og de så og lyttede til Luciasangen, og de fik også mulighed for at synge med på Et barn er født i Bethlehem.

Lars Kristensen den 18-12-2014
    Kære elever og forældre

Så er det igen ved at være jul. Børnene glæder sig, det mærker vi hver dag. I december har børnene altid lidt sværere ved at koncentrere sig, fordi der sker så meget både på skolen og hjemme med pakkekalender, adventslys, nissevenner, åbning af julekalender og meget mere. Og de bliver ikke mere fokuserede jo tættere vi kommer jul. Men sådan skal det være at være barn. De store elever tager det mere roligt. De drosler langtsomt ned på arbejdsindsatsen, så de er parate til at holde fri. Det har nu ikke været så slemt i år, har jeg hørt fra udskolingslærerne.

Næsten et halvt år med den nye skolereform er gået. Jeg synes, at det overvejende er gået godt. Vi mærker, at eleverne generelt har været glade for, at der er kommet mere bevægelse. Tidligere engelsk og tysk har også været en succes blandt børnene.

Med hensyn til den understøttende undervisning, Café Klog og den længere skoledag er det mere blandet. Mange børn på mellemtrinnet og i udskolingen orker ikke mere undervisning sidst på dagen og vælger derfor Café Klog fra. Vi håber, at flere får overskud til at deltage efter juleferien. Vi prøver os frem med den understøttende undervisning for at se, hvad der virker hensigtsmæssigt. Det er vi ikke på plads med endnu. Vi høster mange forskellige  erfaringer, som vi bruger konstruktivt fremadrettet.

Vi afventer spændt den endelige beslutning i forhold til skolestrukturen. Hvis det fremlagte forslag bliver vedtaget, så kommer alle udskolingselever fremover til at gå på Marbækskolen. Det betyder, at der kan laves spændende og mangeartede undervisningstilbud til de store elever i Hornsherred syd. Men også at pladsen bliver trang, fordi vores populære projektrum skal inddrages til klasselokaler. Vores indskolings- og mellemtrinsklasser bliver måske også fyldt mere op, hvis der skal flyttes børn fra Ferslev til Marbækskolen. Det ved vi meget mere om sidst i februar måned, når byrådet har taget deres endelige beslutning.

Tak for samarbejdet i 2014 og rigtig god jul og godt nytår til alle og husk at første dag efter juleferien er fredag den 2/1 2015 til almindelig mødetid.

Lars
    Lars Kristensen den 18-12-2014
    NY VERSION AF UDVIKLINGSPLANEN

Kære alle

Vi har lavet en ny version af skolens udviklingsplan. Det er mest mindre rettelser og omformuleringer, der er tale om.

Lars
  • Jimmy Dennis Petersen den 04-12-2014
    Nyt skema efter jul

Kære alle forældre og elever.

Efter nytår træder et nyt skema i kraft her på Marbækskolen, og det starter allerede den første skoledag i det nye år d. 2. januar!

Vi har været nødt til at lave disse ændringer da der er en lærer der går på barsel, og fordi vi samtidigt havde et frafald af støttetimer, pga. at der er en støtteberettiget elev der har forladt skolen.

Eleverne bevarer de samme møde- og gåtider, men fagenes placeringer bliver lavet om, se vedhæftede fil.
    Derudover er der en del fag der skifter lærer, og på nedenstående liste kan du se hvem der er de nye lærere på disse fag:

1.b dansk: Ditte Pedersen
    3.a matematik: Jesper Jørgensen