Ny Skolestruktur

Information om Ny Skolesktruktur ligger under Nyt fra Kontoret samt på Opslagtavlen herunder.

Fastelavn

Nyhed billede
Der blev slået katten af tønden i Indskolingen i mandags. Der var børn klædt ud som Spiderman og Spidergirl, som Batman, som prinsesser og mange mange andre ting.

Der blev fundet hele seks kattekonger og seks kattedronninger.
    Lars Kristensen den 01-03-2015
    Farvel til Astrid

Astrid fra 3B, der døde sidste søndag på Rigshospitalet, blev begravet i fredags fra Skibby Kirke. Mange elever fra 3. årgang og deres forældre samt Astrids nærmeste pædagoger, lærere og ledere deltog i begravelsen sammen med mange andre. Det var en svær afsked med en kammerat og en elev, som vi alle troede skulle have mulighed for at leve et langt liv.

I fredags flagede vi igen på halvt på Marbækskolen fra tidligt om morgenen. Fredag eftermiddag foretog jeg et "alle-kald" og bad elever og personale  holde et minuts stilhed ude i klasserne for i fællesskab igen at mindes Astrid og hendes familie. Igen udviste alle på Marbækskolen stor respekt i mindestunden for Astrid.
    Til sidst fortalte jeg, at flaget efter Astrids begravelse i Skibby ville blive hejst til tops. Det symboliserer, at livet trods Astrids triste dødsfald, går videre for os andre.

Jeg husker Astrid som en meget åben elev, der altid med et stort smil spurgte mig, hvad jeg skulle, når jeg var nede i indskolingen. Hun fik altid svar, for det var helt naturligt at svare hende, når jeg blev spurgt på hendes søde og imødekommende måde.
    Da 3. årgang i mandags var samlet sammen med deres forældre, lærere og pædagoger for at tale om, at Astrid var død, var der mange af hendes kammerater, der nævnte, at Astrid gik meget op i, at alle skulle have lov til at være med i lege. Ingen skulle holdes uden for. Jeg er sikker på, at det er sådan Astrids kammerater fremover vil mindes hende. Astrid har ikke været deres kammerat forgæves. Hun var med til at præge kammeraterne i en god retning. Vi er mange, der har været heldige at møde Astrid i hendes alt for korte liv og som tager mange gode minder med fra dette møde.

Æret være Astrids minde

Lars
  • 06-03-2015
    trivselsdag for hele skolen · 0A · 0B · 1A · 1B · 1X · 2A · 2B · 2T · 3A · 3B · 4X · 4Y · 5X · 5Y · 6X · 6Y · 7Z · 8X · 8Y · 9A · 9B