Ny Skolestruktur

Information om Ny Skolesktruktur ligger under Nyt fra Kontoret samt på Opslagtavlen herunder.

Sidste skoledag for 9. årgang

Fredag d. 29. maj var sidste skoledag for 9A og 9B

Nyhed billede
Dagen blevet fejret - først med morgenbord sammen med klassens lærere. Derefter var der show og underholdning i hallen, hvor alle de øvrige klasser var med.

Og så blev der sluttet af med vandkamp for de modige på boldbanen, før skolen sagde farvel og på gensyn til mundtlig prøve ;-)

Lars Kristensen den 28-06-2015
    TAK FOR NU

Kære elever og forældre

Så er tiden løbet ud for mig på Marbækskolen. Jeg havde sidste dag sammen med børnene i fredags. Børnene lavede et fantastisk afskedsshow i hallen for mig, hvor jeg fik gaver fra årgangene. Og de sang en sang for mig, som en af lærerne havde skrevet til lejligheden, hvor de i omkvædet bl.a. sang, at "Lars laver gode skoler". Mere kan man ikke ønske sig som afgående skoleleder.

Jeg har været meget glad for tiden på Marbækskolen. Jeg har været glad for at arbejde med personalet med at få børnene i god læring og trivsel. Om det er lykkedes er op til andre at vurdere. Men jeg har nydt at være et sted med fantastisk søde og lærevillige børn og samarbejdsvillige forældre. Jeg har taget nogle hårde drøftelser med forældre på nogle årgange, men jeg synes, at vi hele vejen i gennem har bevaret respekten for hinanden og har fundet hinanden igen, når vi bagefter skulle videre i et godt samarbejde omkring børnene.

På falderebet kan jeg ikke lade være med at nævne, at indskolingens læseresultater efter 3 års målrettet indsats har flyttet sig, så Marbækskolen nu ligger over det kommunale gennemsnit.
    Desuden er afgangselevernes faglige resultater ved afgangsprøverne i år de bedste nogensinde i tiden med den nye karakterskala.

At det har kunnet lykkes skyldes, at personalet og eleverne har arbejdet hårdt sammen og er blevet støttet godt af forældrene. Jeg stolt af, at jeg forlader en skole, der har opnået disse resultater.

Egentlig skulle jeg have været pædagogisk leder på Ådalens Skole i Frederikssund. Men jeg har fundet andet arbejde og skal i stedet for igen være skoleleder/skoleinspektør på en skole i Rødovre, der hedder Hendriksholm Skole, hvor der er 600 elever.

Tusind tak for vores tid sammen, tak for samarbejdet med jer elever, forældre og skolebestyrelsen og held og lykke med fremtiden for jer alle. Pas godt på de gode værdier, der er på Marbækskolen og byg videre på dem, når den bliver en del af den nye skole i Hornsherred syd.

De bedste hilsner
    Lars

Lars Kristensen den 01-07-2015
    UDVIKLINGSPLAN 2014/2015

Kære alle
    Jeg har gravet Marbækskolens seneste udviklingsplan frem, så den er synlig for alle.

Lars