Ny SkolePort

Kommunens skoler er ved at få nyt design på SkolePorten.

Der skal i den forbindelse rodes en del med billedhenvisninger, link- og dokumenthenvisninger. Systemet skal altså lige 'have at vide' hvor de forskellige billeder og tekster ligger henne i SkoleIntra.

Derfor vil SkolePorten måske nok se lidt mærkelig ud til at starte med - indtil alt dette er på plads.

mvh.

Marbækskolen

Nyt nr. af MarbækNyt !

Nyhed billede
Så er der MarbækNyt - med elevproducerede artikler. Følg linket, og læs om nogle af skoleårets mange begivenheder.
    Lars Kristensen den 23-06-2014
    Kære elever og forældre på Marbækskolen

Jeg har til denne besked vedhæftet en sommerferiehilsen samt skolebestyrelsens sidste nye princip, der handler om kontakt mellem skole og hjem gældende fra 1/8 2014.

Hav en rigtig god sommerferie alle sammen. Vi ses igen mandag den 11/8 2014 kl. 9.00 - 11.00.

Lars
    Laila Andresen den 20-06-2014
    Så er sommerferien lige om hjørnet, og sidste skoledag er fredag den 27. juni.

Elevernes skoledag er fra kl. 9 - 11.

Skoleboden er lukket denne dag.

Første skoledag er mandag den 11. august, hvor eleverne har skoledag fra kl. 9 - 11. De nye 0. klasser får besked fra lærerne om, hvad tid de skal møde.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig - og forhåbentlig solrig - sommerferie

/ Kontoret

Cicilia Mie Thanner den 17-06-2014
    SYSTEM-OPDATERING - SKOLEINTRA
    Skoleintra er ikke tilgængeligt i uge 28 - og der vil være systemarbejde i uge 29 og uge 30.